Bestuursondersteuning BB 3.0

In de cirkel ziet u als kern BB3.0 staan, BB3.0 is een unieke en geheel doordachte formule om besturen van pensioenfondsen met een flexibele opzet hoogwaardig en tegen concurrerende kosten te ondersteunen. Het model is opgezet om meerdere pensioenfondsen het comfort van een eigen bestuursbureau te bieden. Maar dan zonder de last van werkgever-schap en belemmeringen bij toekomstige keuzes als het over de toekomst van het pensioenfonds gaat. Onze visie is dat bestuursondersteuning het beste onafhanke- lijk van uitvoerders zou moeten worden opgezet. Wij staan daar niet alleen in. In de guidance uitbesteding schrijft DNB: “Bij uitbesteding van uw bestuursbureau: taken van het bestuursbureau en van uw uitvoerder zijn onafhankelijk van elkaar. Advisering in belang van uw fonds is door u gewaarborgd”.

Uniek is in onze opzet is dat BB3.0 de expertise van zelf- standig werkende pensioenprofessionals met een ruime ervaring op hun vakgebied bundelt. Werkend onder één label en met één set van voorwaarden. En we bieden zo dus een volledig en flexibel dienstenpakket op het gebied van bestuurs-ondersteuning met een uniform beleid voor kwaliteit en risicobeheersing.

Voor specialistische bestuursdossiers kan BB3.0 een beroep doen op de expertise van gerenommeerde adviesorganisaties waarmee wij een partnerschap zijn aangegaan: Kienhuishoving ((pensioen-) juridische advisering en advocatuur) en Catapult (pensioen- communicatie). Ervaring en deskundigheid gaan gepaard met een kostenefficiënte opzet waardoor BB3.0 zich niet alleen in kwaliteit, maar ook in prijs weet te onderscheiden. Onze formule is flexibel en makkelijk schaalbaar. Ook adviseren en begeleiden wij u graag bij grote uitbestedingen. Bijvoorbeeld bij de uitbesteding van pensioenbeheer, vermogensbeheer en/of actuarieel advies.

Top