Specialistische dossiers

Voor specialistische bestuursdossiers kan BB3.0 een beroep doen op de expertise van gerenommeerde adviesorganisaties waarmee wij een partnerschap zijn aangegaan op het gebied van actuariaat en risk management, (pensioen) juridische advisering, communicatie, managerselectie, LDI constructies en financiële administratie (t.b.v. realtime control kosten). Ervaring en deskundigheid gaan gepaard met een kostenefficiënte opzet waardoor BB3.0 zich niet alleen in kwaliteit, maar ook in prijs weet te onderscheiden. Onze formule is flexibel makkelijk schaalbaar.

De op deze website afgebeelde cirkel is daarvan het resultaat. De diensten in het hart van de cirkel worden ‘inhuis’ verzorgd evenals enkele kerndiensten, welke ook op deze site vermeld staan. Voor alle overige genoemde ondersteunende werkzaamheden worden weer specialisten ingeschakeld, welke rechtstreeks met het pensioenfonds of via BB3.0 de dienstverlening aangaan, afhankelijk de wens van het pensioenfonds.

Onze formule maakt het mogelijk dat wij alle door u gevraagde activiteiten en processen kunnen uitvoeren en dat wij bovendien interessante aanvullende diensten kunnen leveren met een hoog kwaliteitsniveau tegen concurrerende tarieven. (Zie “overige diensten”).

Top